Meidän tarina

SVOLA on avara, lämminhenkinen ja ammattitaitoinen parturi-kampaamo Kaskenkadulla, Turussa. SVOLAn viihtyisät tilat sijaitsevat kävelymatkan päässä Turun torilta. Ja jos kävely ei nappaa, liikkeen vierestä löytyy myös paljon ilmaisia parkkipaikkoja.

Meidän mahtava ja osaava huipputiimi pitää huolen sinun viihtyvyydestäsi ja ennen kaikkea siitä, että sinun hiuksesi saavat juuri sellaisen käsittelyn, kuin ne ansaitsevat ja tarvitsevat, oli kyseessä mikä palvelu tahansa.

Me SVOLAssa haluamme panostaa työnlaatuun ja siksi edesautamme sitä käyttämällä laadukkaita tuotteita niin värjäyksissä, hiustenhoidossa kuin muotoilussakin . Meillä SVOLAssa on käytössä Goldwellin, KMS:n, DS:n, Maria Nilan ja Simin laadukkaat kampaamotuotteet, joista löytyy myös hoitotuotteet kotiin vietäväksi. Tervetuloa!

-SVOLA Tiimi

Historia

Vaikka tämä parturi-kampaamo saikin nimen SVOLA vasta alkuvuodesta 2022, liikkeen tarina alkaa jo kauan ennen sitä. SVOLA, joka aiemmin tunnettiin nimellä Salon Inkeri Savola, perustettiin vuonna 1986 Turun keskustassa Kultataloon Inkeri Savolan toimesta, jolloin hän samanaikaisesti pyöritti parturi-kampaamoa nimeltä Pia.

Kun Kultataloa alettiin remontoimaan, oli aika löytää uusi koti Salon Inkeri Savolalle. Uusi koti löytyikin Kaskenkatu 10:stä, vastapäätä Parturi-kampaamo Piaa. Jossain välissä kerkesi Salon Inkeri Savola perustua myös Kaskenkadun lisäksi Littoisiin, Turun reunaseudulle. Littoisten liike jäi historiaan ja noin reilu kymmenen vuotta sitten vuonna 2010 Salon Inkeri Savola muutti kadun yli tämänhetkisiin liiketiloihin Kaskenkatu yhteentoista, kun Salon Inkeri Savola ja Parturi-kampaamo Pia fuusioutuivat.

Heti vuoden 2022 alussa Salon Inkeri Savola sai uuden nimen SVOLA, kun Salon Inkeri Savolan ja Pian perustaja itse Inkeri Savola pääsi vihdoin viettämään vähintäänkin ansaittuja eläkepäiviä uskomattoman 63 työvuoden ja vaiherikkaiden vuosien jälkeen alalla.

Kiitos kaikille tähän asti matkassa olelleille. Seuraavaksi mennään eteenpäin!
Tervetuloa meille palveltavaksi! 🙂